luni, 26 septembrie 2022

Programul Național LecturaCentral

 Întâlnire cu scriitoarea Marcela Mardare la Biblioteca Publică Sărata Galbenă Joi 22 septembrie, în incinta Biblioteca Publica Sarata-Galbena a avut loc întâlnirea cu scriitoarea și editorul Marcela Mardare, în contextul programului național Lectura Central.
Activitatea a fost organizată de bibliotecara Anastasia Roșca, în parteneriat cu Liceul Teoretic "Universum" . Elevii claselor întîi și a doua ghidați de profesoarele Natalia Botnari și Natalia Iușcico au recitat cu entuziasm poeziile scrise de Marcela Mardare, au cântat cântecele despre carte și au dansat pe ritmuri vesele.
Invitații acestui eveniment au fost Valentina Cotorobai, specialist principal Direcţia Cultură şi Turism Hînceşti și Elena Golubnic Railean, metodist în cadrul Biblioteca Publica Raionala ÎPS Antonie Plamadeală" Hîncesti .
Scriitoarea a fost încântată de această întâlnire de suflet și de publicul activ și îndrăgostit de creația sa: ,,Copiii au fost activi, au recitat poezii, au cântat și au dansat. Mulțumesc tuturor pentru clipe irepetabile și pline de bunăvoință. A tronat Cuvântul care ne-a sensibilizat prin mesajul transmis, purtându-ne într-o lume frumoasă și plină de lumină,, a spus dna Mardare.
Finalul evenimentului a culminat cu o sesiune de întrebări adresate de către copii scriitoarei. Ulterior, fiecare oaspete a avut ocazia să achiziționeze cărțile scrise și semnate de Marcela Mardare.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu