marți, 27 septembrie 2022

 25 septembrie, la Manuc Bey - Complexul Istorico-Arhitectural s-a desfășurat prima ediție a evenimentului ,,Moldova are istorie,, , organizat de Holdingul AQUARELLE în parteneriat cu Consiliul Raional Hincesti și Primaria Hincesti .
Scopul evenimentului este de a descoperi și susține una dintre perlele patrimoniului Moldovei, iar invitații au avut ocazia să exploreze conacul Manuc Bey și să cunoască istoria acestuia, să descopere tunelurile și galeriile subterane, dar și să viziteze Biblioteca Publica Raionala ÎPS Antonie Plamadeală" Hîncesti care se află în mansarda conacului și este o mândrie pentru toată comunitatea culturală din raion, dar și din întreaga țară.
Vizitatorii au fost încântați și plăcut surprinși de spațiile moderne și atractive din cadrul bibliotecii, au făcut cunoștință cu serviciile moderne prestate de bibliotecă și s-au bucurat de o comunicare prietenoasă cu lucrătorii din cadrul instituției.
Printre oaspeții de onoare au fost interpreții Costi Burlacu şi Corina Ţepeş & Festiv BAND care ne-au încântat cu melodii acompaniate la pian. Tot aici, fostul președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi a lăsat în cartea de impresii și sugestii un mesaj impresionant despre Biblioteca raională.
Evenimentul a fost încununat de un concert de excepție cu unii dintre cei mai iubiți și apreciați interpreți din țară.






































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu