luni, 14 martie 2022

 #ProiectInternaționalGrowingActiveCitizensHubs
#Stărideanxietateșidepresie
11 martie. „Stări de anxietate și depresie. Cum facem față situațiilor stresante?” Astfel s-a întitulat lecția informativă care a fost oferită de Alina Tomcișin, psiholog la Centrul Prietenos Tinerilor și care activează pe lângă policlinica raională beneficiarilor Biroului de Probațiune Hâncești și studenților anului I de la Colegiul de Construcții.
În aceste vremuri deloc ușoare, când oamenii devin din ce în ce mai vulnerabili, stresați, aceste lecții informative sunt foarte binevenite și sunt de mare ajutor societății. Sunt la fel ca un mod de consiliere psihologică. Credem, că publicul prezent a avut ocazia să afle multe lucruri importante despre aceste stări și cum ele trebuie anticipate, și chiar înlăturate.
Relevantă a fost comunicarea beneficiarului Andrei Lozovan vis-a-vis de această temă, care s-a dovedit a fi ca și o lecție de viață oferită de d-lui tinerilor prezenți în bibliotecă. Pentru care d-na Axenia Ungureanu, director-adjunct al Colegiului de Construcții a mulțumit organizatorilor. Activitatea s-a desfășurat în cadrul Proiectului Internațional „Growing Active Citizens Hubs ”.

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu