joi, 31 martie 2022

Centrul de Informare al Uniunii Europene din Hîncești - 5 ani de activitate!!

În data de 30 martie, Centrul de Informare al Uniunii Europene din cadrul Bibliotecii Publice Raionale ,,ÎPS Antonie Plămădeală”din Hîncești a celebrat 5 ani de activitate!!!
Cei mai activi utilizatori ai Centrului au făcut o retrospectivă a activităților care s-au organizat și desfășurat pe parcursul acestor ani. Din mometul inaugurării , Centrul de Informare al Uniunii Europene din Hîncești s-a manifestat ca un Centru ce oferă servicii informaţionale, asigură condiţii viabile şi eficiente pentru accesul la informaţiile şi documentele Uniunii Europene tuturor membrilor comunităţii hînceștene.
Pe parcursul anilor, în cadrul Centrului de Informare al Uniunii Europene din Hîncești au fost organizate activități, întruniri, sesiuni de comunicare, master- classuri, mese rotunde, concursuri, vernisaje expoziționale tematice, unde toți cei interesați au avut posibilitatea să afle mai multe despre Uniunea Europeană și Statele Membre ale UE, despre istoria și cultura lor, precum și despre asistența oferită în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova prin programele și proiectele Uniunii Europene și a țărilor membre ale UE.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu