marți, 19 octombrie 2021

 #Voluntarii din cadrul Centrul Raional de Tineret Hîncești au participat la o campanie de informare despre stările provocate de pandemia covid-19 organizată de CSPT Hîncești "Tineretul și Sănătatea” 
🗓️PPe 7 octombrie,  în contextul sărbătorii dedicate bolilor mentale, în incinta Bibliotecii Publice Raionale ÎSP "Antonie Plămădeală"a fost organizată campania de informare despre stările provocate de pandemia covid-19. Necesitatea campaniilor de acest fel a fost determinată de efectele negative ale😷 pandemiei asupra oamenilor și a tinerilor în special, care au fost nevoiți de la o viață obișnuită să se adapteze la un alt regim de viață, cu multe restricții și cu izolare periodică. În astfel de circumstanțe nu toți sunt pregătiți psihologic să facă față schimbărilor, tocmai de aceea această campanie are scopul de a informa despre faptul că apariția stărilor negative este firească în contextul pandemiei globale.
💁Specialiștii CSPT Hîncești "Tineretul și sănătatea" au vorbit despre modalitățile de depășire a acestor stări și a depresiei care i-a copleșit pe mulți tineri de la începutul pandemiei și pînă în prezent. Tinerii voluntari au fost provocați să vorbească despre stările și sentimentele trăite de ei în toată această perioadă în care au existat mai mult în spațiul online iar la final au fost antrenați în exerciții de psihologie care le-au determinat starea interioară la momentul actual.


 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu