luni, 11 octombrie 2021

 Pe 8 septebrie, împreună cu tinerii din cadrul Centrului Raional de Tineret din Hîncești, în parteneriat cu Biblioteca Publică Raională "Antonie Plămădeală" din Hîncești am marcat "Ziua Internațională a Literaturii"📚

🙋Tinerii s-au implicat activ în discuții despre ce este literatura, beneficiile cititului, genurile literare și sub-genurile principale. S-a discutat și despre accesul la literatură, dar și despre cit de des citesc tinerii în zilele noastre, cînd toată lumea a trecut pe online💻.
Ulterior fiecare membru al centrului a vorbit despre cartea sa preferată, despre autorii care îi inspiră, dar și despre cărțile pe care le citesc conform programului școlar🧾.

Colaboratorii bibliotecii care au participat la eveniment au oferit tinerilor mai multe cărți📚 spre împrumut, toate din diverse genuri, după preferințele participanților la eveniment.

La final tinerii au completat cîteva chestionare🗒️ referitoare la literatură și preferințele în domeniul dat pentru a face cunoștință îndeaproape cu interesele și doleanțele acestora.🧏

🗞️Vă provocam și pe voi să citiți cît mai mult, să veniți mai des la biblioteca iar jos în comentarii să ne spuneți care este ultima carte pe care ați citit-o și cine este autorul care va inspira!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu