miercuri, 24 mai 2023

 La data de 21 mai, a avut loc Conferința Națională online cu genericul :„Asistența Uniunii Europene pentru dezvoltarea raioanelor din Republica Moldova” a fost organizată de către Centrul de Informare al Uniunii Europene Telenești din cadrul Bibliotecii Publice Raionale ”Vasile Alecsandri” Telenești .
La conferință au participat cu comunicări coordonatorii Centrelor de Informare UE din incinta bibliotecilor publice: Centrul de Informare UE Telenești – Furdui Maria; Centru de Informare UE Rîșcani – Sacaliuc Galina; Centru de Informare UE Orhei – Țugui Stepanida; Centru de Informare UE Strășeni – Caitaz Dora; Centru de Informare UE Hîncești – Darii Tatiana; Centru de Informare UE Cahul – Dermenji Rodica; Centru de Informare UE Ialoveni – Ghinda Maria.
Participanții evenimentului au fost salutați de către Ghenadie Cojocaru, coordonator Comunicare Strategică și Suport pentru mass media în Republica Moldova; Alexandru Taburceanu, vicepreședintele raionului Telenești și Pavel Casian șef Secția Cultură ,Tineret și Sport.
Reprezentanții Centrelor de Informare UE au prezentat inițiativele și proiectele de dezvoltare locală implementate și finanțate cu susținerea UE.
Publicul participant ,(58 persoane) a rămas impresionat de materialele interesante și utile ,care pot fi idei pentru viitoarele proiecte.
Mulțumim tuturor pentru implicare si colaborare.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu