marți, 2 mai 2023

 #ÎmpreunaSpunemNUhărțuiriiSexuale

🎤💭La data de 27 aprilie , în incinta Biblioteca Publica Raionala ÎPS Antonie Plamadeală" Hîncesti a avut loc o activitate cu tinerii și femeile din comunitate în cadrul Campaniei "Împreună spunem NU hărțuirii sexuale", activitate organizată în parteneriat cu biblioteca publică raională și Inspectoratul de Politie Hincesti
💋❌Masa rotundă organizată astăzi reprezintă o inițiativă locală de informare și sensibilizare a opiniei publice cu privire la hărțuirea sexuală și este una din cele patru modalități de a fi solidari cu victimele hărțuite.
💭S-a discutat despre ce este fenomenul hărțuirii sexuale, care sunt formele de manifestare și cum poate fi raportată.
👮‍♀️🚓Specialiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție au vorbit despre aspectul penal și cum este pedepsit un agresor/hărțuitor, în același timp, psihologul din cadrul Centrului prietenos tinerilor a vorbit despre consecințele psihologice a unui sau mai multor episoade de hărțuire sexuală asupra victimelor.
💁Prin această activitate ne-am propus să informăm tinerii dar și comunitate în general despre metodele de prevenire și combatere a hărțuirii sexuale. O atenție specială a fost acordată fenomenului hărțuirii sexuale în instituțiile de învățământ și la locul de muncă.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu