vineri, 6 ianuarie 2023

 5 ianuarie 2023. Ciclul de trayning- ,,Să reușim să construim împreună ceea de ce ne pasă tuturor”!
Astăzi, colectivul Bibliotecii publice raionale ,,ÎPS Antonie Plămădeală”Hîncești a participat la un training de auto-cunoaștere, desfășurat de psihologul Valentina Ungureanu. În cadrul acestei activități, participanții au fost inițiați în unele tehnici ale cunoașterii de sine, psihologul abordând aspecte precum funcțiile emoțiilor și puterea acestora în viața noastră, corelarea emoțiilor cu rațiunea, impactul cuvintelor asupra stării noastre emoționale, depășirea stărilor depresive, obiceiurile benefice și dăunătoare stării de bine, clișeele legate de emoții etc.
Scopul acestei lecții informative a fost de a ne cunoaște mai bine și de a ne îmbunătăți starea psiho-emoțională pentru a fi mai bucuroși, mai satisfăcuți, atât în relațiile noastre sociale, cât și cu propria persoană. Sportul și somnul sunt recomandate pentru a optizima funcționalitatea și plasticitatea creierului. Să acceptam și sa conștientizăm ceea ce trăim și ce vine din interiorul nostru . Noi suntem o mare de emoții cu ocazionale sclipiri raționale!!
Acest trening este primul dintr-o serie ulterioară de traininguri despre emoție și rolul lor în viața noastră, care se vor desfășura pe parcursul anului 2023 în Biblioteca publică raională.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu