luni, 7 aprilie 2014

Tirgul inovatiilor de biblioteca -noi manifestari creative si shimb de experienta pentru Biblioteca Publica Raionala ,,Antonie Plamadeala" din Hincesti.

    Ce asteptari a avut echipa Novateca de la Tirgul inovatiilor de biblioteca ?.Schimb de experienta , fiindca participam deja a doua oara la asa fel de intrunire.Eram foarte responsabili si aveam un singur scop:- sa ne prezentam cit mai bine ,si sa stiti ca ne-a reusit .In primul rind ne-am inarmat cu curaj pentru a incepe marea revitalizare si inovare. Tirgul ne-a demonstrat ca anume prin curajul de a presta noi servicii de biblioteca vom avea succese si mai mari in continuare .Rezultatele ne-au surprins extrem de placut admirind sentimentul de incintare de pe fetele vizitatorilor . La acest eveniment echipa Bibliotecii Publice ,,IPS Antonie Plamadeala"si-a adus o contributie deosebita prin prezentatrea celor mai eficiente si inovative servicii oferite de biblioteca.
-Serviciul: Incluziunea sociala a etnicilor romi.
-Serviciul de Pinacoteca ,folosind diverse materiale promotionale,distribuindu-le vizitatorilor (pliante, semne de carte ,ghiduri). A fost prezentata Pictura Fractala,Dactilopictura, Tehnica monotipiei prin tamponare cu burete,colectii electronice de desen si pictura aranjate pe cuburi in culori.
Suntem pregatiti pentru a folosi toate fortele pentru a transforma colectivul de bibliotecari in oameni cu viziune si spirit inovator!.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu