miercuri, 7 decembrie 2022

Discuții cu reprezentanții Ziarului de Gardă!

       Ieri, echipa Ziarului de Gardă dna Aneta Grosu co-fondatoare ZdG, Victor Moșneag redactor șef ,Dan Cojocaru și Vasile Ursachi au vizitat Biblioteca Publică ”Î.P.S. A. Plămădeală” Hîncești în scopul promovării campaniei de abonare.
La activitate au fost invitați bibliotecari din mai multe zone rurale, partenerii Bibliotecii Publice Raionale, cititori și presa locală.
În cadrul campaniei s-a vorbit despre istoricul Ziarului de Gardă, abordarea subiectelor de investigație, sursele de încredere și experiențele de lucru pe parcursul anilor. Tot aici, publicul a fost provocat să vină cu idei și sugestii pentru îmbunătățirea conexiunii cu cititorul.
Publicul a fost activ, împărtășind impresii generale despre ziar, alții chiar au venit cu sugestii pentru eventuale investigații în teritoriu. Tot aici, cei prezenți la activitate, fiind și cei care au voce în societate, au înțeles importanța contribuției fiecăruia din noi la Campania de abonare, în condițiile în care prețurile la toate serviciile au fost majorate, inclusiv la hîrtie, iar prețul unui abonament a rămas ca și în anii precedenți.
Un om puternic este un om informat, iar informat nu este suficient, trebuie să fim corect informat. În acest context vă îndemnăm să vă abonați la Ziarul de Gardă și alte ziare demne de încredere.










































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu