marți, 18 octombrie 2022

Întâlnire cu Omul Cărții – Iulian Filip

   O zi frumoasă de toamnă a fost încununată cu prezența în satul Cioara, în incinta gimnaziului ,,Sergiu Andrei” a scriitorului, poetului, folcloristului, pictorului, muzicianului Iulian Filip.
Acest eveniment a fost organizat de către Biblioteca Națională ,,Ion Creangă”, Biblioteca Publică Raională Î.P.S. ,,Antonie Plămădeală”, Biblioteca Publică Cioara și Administrația Publică locală în cadrul Campaniei Naționale ,,Să citim împreună”.
Dl Iulian Filip a fost încântat de buna organizare, ospitalitatea și cunoașterea cărții ,,Pâine de la iepure” de către elevii claselor I – IV-a.
Dna Lefter Dorina, profesoară de limba și literatura română a putut combina lectura cărții cu versurile poetului puse pe note muzicale.
Spre finalul activității, copiii au avut onoarea să achiziționeze cartea ,,Pâine de la iepure” cu autograf personalizat.
Mulțumim din suflet profesorilor, bibliotecarilor, elevilor și desigur dlui Iulian Filip, care a făcut ca o zi de octombrie să devină specială și să rămână în memoria comunității pentru mulți ani înainte.
Să aveți multă inspirație pentru a ne bucura cu creația și prezența Dumneavoastră și în alte localități ale raionului Hâncești.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu