luni, 16 mai 2022

FORUMUL PARTENERILOR!!!

 FORUMUL PARTENERILOR!!!

În data de 29 aprilie, instituția noastră a găzduit un eveniment de anvergură - Forumul Partenerilor la Biblioteca Publică Raională „ÎPS Antonie Plămădeală”, Hâncești având ca generic – Biblioteca, punct de reper pentru integrare și socializare. A fost un eveniment de reunire a partenerilor prin intermediul Proiectului Internațional „Growing Active Citizens Hubs”.
Scopul întrunirii a fost de-a evidenția parteneri de succes în strânsă colaborare cu biblioteca noastră în vederea impactului productiv pe care îl avem din această colaborare. Prezența a inclus o serie de parteneri cu care biblioteca dezvoltă relații viabile și creează; și oferă comunității servicii noi cu caracter educațional, social, cultural și economic.
Printre ei: Angela Șestacov (Șef birou, Inspectoratul Național de Probațiune, Hâncești), Valentina Cotorobai (Specialist principal Direcția Cultură și Turism Hâncești), Elena Raileanu (Specialist principal, Centrul Raional de Tineret Hâncești), Elena Zaițev (reporter, Info Curier de Hâncești), Alina Tomcișin (psiholog, șef centru CSPT Tineretul și Sănătatea Hâncești), Rodica Gospodinov (profesoară de clasele primare LT „Mihail Sadoveanu”, coordonator de voluntari CSPT), Dana Sajin (specialist, Complexul Istorico arhitectural Manuc Bey Hâncești), Maria Bodișteanu (profesor diriginte, Școala Profesională Hâncești), Gac Doriana (Președinte, Consiliul Raional al Tinerilor Hâncești).
Agenda acestui forum a conținut comunicări concludente despre activitatea partenerilor și colaborarea lor cu instituția noastră. Fiecare vorbitor a menționat eficiența parteneriatelor și participarea în activități comune oferind o gamă largă de servicii aceluiași grup de beneficiari. Fiecare partener are misiunea nobilă: de-a educa tânăra educație, de-a susține oamenii în etate, de-a oferi asistență psihologică persoanelor cu nevoi speciale și multe altele. Biblioteca ca instituție publică promovează insistent ideea de parteneriat ce constituie un succes veritabil. Împreună creăm punți spre dezvoltare, abordare inovativă și organizare de activități moderne în bibliotecă.
Mulțumim tuturor partenerilor pentru încredere, receptivitate și bunăvoință. Astfel dezvoltăm comunitatea prin crearea de valori atât de necesare tuturor. Moderatoarea acestui forum a fost Tatiana Darii, directorul Bibliotecii Publice Raionale Hâncești.































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu