luni, 18 aprilie 2022

 La data de 14 aprilie în cadrul Proiectului Internațional "Growing Active Citizens Hubs " specialistul în comunicare și relații publice, Elena Railean și lucrătorul de tineret, Adina Dubceac au prezentat o oră informativă cu tema: "Comunicarea eficientă - cheia succesului", pentru tinerii și adulții din cadrul Inspectoratul Național de Probațiune - Ministerul Justiției al RM , filiala Hîncești.
În contextul subiectului au fost specificate tipurile, nivelurile și stilurile de comunicare, s-a vorbit despre comunicarea eficientă și aspectele acesteia, au fost discutate tehnicile de comunicare eficientă și tehnica celor 7 C, folosită la fel în comunicare.
Tot aici, participanții au făcut cunoștință cu modul și tehnicile de comunicare eficientă atunci cînd merg să se angajeze în câmpul muncii. Finalul activității a culminat cu cîte un exercițiu de comunicare coerentă conform unor imagini prezentate, ulterior participanții au fost provocați să rostească frământări de limbă, acesta fiind un exercițiu recomandat pentru dezvoltarea vorbirii și a unei comunicări verbale de succes.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu