joi, 20 ianuarie 2022

Săptămâna internațională de prevenire a cancerului de col uterin!

     La BPR ,, ÎPS Antonie Plămădeală” Hîncești s-a organizat o lecție informativă inclusă în cadrul Săptămânii Europeane de Prevenirea a Cancerului de Col Uterin.
Subteme: Igiena femenină corectă:
- Metode de contracepție;
- Prevenirea bolilor cu transmitere sexuală.
Lecția informativă a fost prezentată de Postolache Olga - Medic Ginecologic în cadrul Centrului de Sănătate Prietenos Tinerelor. Publicul țintă: studentele de la Colegiul de Construcție Hîncești, voluntarele Centrului de Tineret Hâncești, voluntarele Centrului Prietenos Tinerelor, utilizatori ai bibliotecii și angajatele Bibliotecii Publice Raionale ,,ÎPS 

Pe 19 ianuarie, la BPR ,, ÎPS Antonie Plămădeală” Hîncești s-a organizat o lecție informativă inclusă în cadrul Săptămânii Europeane de Prevenirea a Cancerului de Col Uterin.
Subteme: Igiena femenină corectă:
- Metode de contracepție;
- Prevenirea bolilor cu transmitere sexuală.
Lecția informativă a fost prezentată de Postolache Olga - Medic Ginecologic în cadrul Centrului de Sănătate Prietenos Tinerelor. Publicul țintă: studentele de la Colegiul de Construcție Hîncești, voluntarele Centrului de Tineret Hâncești, voluntarele Centrului Prietenos Tinerelor, utilizatori ai bibliotecii și angajatele Bibliotecii Publice Raionale ,,ÎPS Antonie Plămădeală” Hîncești. Dna doctor a vorbit despre ciclul menstrual, sarcina și cum aceasta poate fi prevenită daca nu este dorită, a vorbit despre cît de important este ca actul sexual să fie unul protejat, menționând cele mai sigure metode contraceptive pentru tineri .

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu