luni, 18 mai 2015

Ziua Mondială a Poezie

            Marţi, 24 martie, în incinta filialei de Carte românească al bibliotecii judeţene „Nicolae Milescu Spătarul”, Vaslui, România s-a desfăşurat prima şedinţă din acest an a cenaclului literar-artistic „Flacăra” în legătură cu Ziua Mondială a Poeziei, marcată la 21 martie.
      În această şedinţă au participat mai mulţi doritori şi iubitori de poezie, şi membrii cenaclului „Flacăra” care are menirea de-ai ajuta şi îndruma pe cei ce au talent şi capacitate de-a scrie versuri sau care abia încearcă să o facă.

      Programul şedinţei a fost variat. S-a vorbit despre colecţia impunătoare de carte eminesciană pe care  o deţine Biblioteca Publică Raională. Cu unele îndrumări pentru tinerii începători în ale poeziei a venit d-na E. Plăcintă, bibliotecară şi poetă. Violeta.Călărăşeanu, eleva liceului „M.Eminescu” membră-fondatoare a cenaclului a prezentat cîteva versuri scrise de ea recent iar elevii claselor primare de la LT „M.Eminescu” ne-au delectat auzul cu poezii şi cîntece interpretate de ei cu multă măiestrie.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu