vineri, 27 decembrie 2013

"Sfântul Nicolae"

    Cu ocazia sfintelor sărbători de iarnă, biblioteca publică raională „ÎPS Antonie Plămădeală” a organizat şi desfăşurat, în Sala Multimedia o activitate pentru  copii care frecventează permanent biblioteca şi în special acei care sunt beneficiarii proectului Novateca.
Aceasta s-a produs de ziua „Sfântului Nicolae”, care este şi protectorul copiilor. Pe fundalul unor imagini feerice de iarnă ei au ascultat poezii şi colinde şi au aflat o frumoasă poveste despre cei trei magi care au prevestit naşterea mântuitorului nostru Isus.
Cu această ocazie s-a împodobit un pom de crăciun cu globuri şi dulciuri. Copiii participanţi au răspuns la întrebările unei victorine despre Crăciun şi-au pus dorinţe în pom. Fiecare din ei îşi dorea care biciclete, care rechezite şcolare, care calculatoare şi multe alte lucruri ce stăruiau în imaginaţia lor de copii. Alţii şi-au dorit sănătate şi ca cei dragi să le fie alături de sărbători.
Suntem siguri că această activitate le-a creat voie bună şi dispoziţie de sărbători în speranţa că vor avea un an mai fericit şi plin de surprize plăcute.







   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu