Pagini

joi, 19 septembrie 2024

 17 septembrie. ,,În drum spre casă” este un joc socio-educaţional în cadrul căruia fiecare întrebare examinată este un punct de pornire pentru informarea copiilor şi formarea competenţelor lor în a identifica situaţiile de risc, a căuta metode eficiente de rezolvare a situaţiilor dificile, a comunica eficient.













luni, 16 septembrie 2024

 Instruire online „Platforma Padlet” pentru Rețeaua de biblioteci Hîncești.

13 septembrie. Padlet este o platformă de comunicații digitale care face interacțiunile dintre elev și profesor mult mai captivante și distractive. De la cuvinte și imagini la videoclipuri și link-uri, acest spațiu digital poate fi umplut și accesat cu ușurință de pe mai multe dispozitive, făcându-l superior echivalentului său din tabloul de anunț din lumea reală.











joi, 12 septembrie 2024

 #Cultura_discursului_public
Centrul de Formare Profesională Continuă în Biblioteconomie și Științe ale Informării a organizat la data de 11 septembrie, trainingul profesional online „CULTURA DISCURSULUI PUBLIC”, Sesiunea I.
Participanți: Formatorii din cadrul SNB.
Formator: Natalia GRÎU, expertă în educație.











miercuri, 11 septembrie 2024

 La data de 10 septembrie 2024, copiii din grupa pregătitoare „Puișorii” de la grădinița „Andrieș”, ghidați de d-na educatoare, Tatiana Paraschiv și de d-na ajutor de educator, Purcaci Liuba, au vizitat biblioteca. Împreună au vizionat un filmuleț educativ despre Carte. După sesiunea de lectură, s-au exprimat creativitatea prin desene.Pe lângă activitățile educative, cei mici s-au bucurat de puzzle-uri, jocuri de societate și jucării, care au adus multă voie bună în grup. La final, doamna educatoare a primit în dar câte două cărți pentru întreaga grupă, pentru a le citi împreună. Cei mici s-au remarcat prin implicare, curiozitate și energie pozitivă, iar timpul petrecut împreună a fost minunat.
Așteptăm cu nerăbdare următoarea vizită a „Puișorilor”!!!🤗❤️❤️